Újabb sikeres nyári táboron vagyunk túl

2023.08.16. – Kéthetes edzőtáborban vettek részt szakosztályunk ifjú sportolói Kiskunlacházán.

A hagyományokhoz híven ismét megrendeztük nyári, kiskunlacházi edzőtáborunkat, amely minden évben, így idén is az őszi versenyekre való felkészülést kezdi meg.

Közel hetven birkózópalántánk sorakozott fel július 30-án az edzőtábor megnyitójára, ahol Losonczi Ottó szakosztályelnök beszéde mellett felhúzásra került az ilyenkor szokásos „ESMTK birkózótábor” zászló is.

Kitettek magukért fiataljaink az elmúlt két hétben. A rendszeres reggeli torna mellett napi két edzést vezényeltek edzőink a gyerekeknek.

Természetesen a kőkemény meló mellett a szórakozásra, csapatépítő programokra, lazításra is jutott idő Kiskunlacházán. Növendékeink gokartozással, horgászattal, jetskizéssel és még sok más izgalmas programmal töltötték el a tréningek melletti szabadidejüket.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a szülői munkaközösséget alkotó anyukák, apukák, hozzátartozók segítségét, akik újfent mindent megtettek, hogy fiataljaink zökkenőmentesen edzőtáborozhassanak Lacházán.

A kéthetes összetartást követően Pesterzsébeten, a Kruj Iván Sportcsarnok alatt található edzőtermünkben folytatódik a munka, hogy aztán szeptember közepén maximálisan felkészülve neki vágjunk az őszi versenyszezonnak.

Megjelent: 311 alkalommal