Birkózó Akadémia

Birkózó Akadémia

Akadémiánk a birkózás egyik legnagyobb alakjáról, csarnokunk névadójáról, Kruj Iván mesteredzőről kapta a nevét. Iván bácsi 9 olimpián 60 Világ – és 60 Európa-bajnokságon vett részt, a FILA Halhatatlanok Klubjának a tagja. Olyan birkózó akadémiát álmodtunk, ahol világszínvonalú körülmények között, a legmagasabb szinten képzett hazai és nemzetközi edzők, a sportot szerető és értő pedagógusok, valamint a szülők maximális támogatásával a lehető legjobb felkészítés mellett, a birkózás legmagasabb szintjére emeljük sportolóinkat.

Céljaink

Célunk, hogy birkózóink mind tanulmányaikban, mind a sportban a lehető legjobb eredményt érjék el. Nemcsak a sportolást, hanem a tanulást is kiemelt helyen kezeljük, hiszen egy sportoló életét bármikor beárnyékolhatják sérülések, és ha ennek következtében nem tudja sportpályafutását folytatni, akkor legyen a kezében egy diploma, szaktudás, amit bármikor elő tud venni és hasznosítani tud az élet más területein. Ebben a Gyulai István Általános Iskola és a „Budapest Baptista Gimnázium, Technikum és Sportiskola" maximálisan együttműködik velünk. 

Az Akadémia

A sportban fontos az intelligencia, a hit és a tudás, ezért a Kruj Iván Sportakadémia óriási hangsúlyt fektet a tanulásra.

Az akadémiai rendszer kidolgozását 13 évvel ezelőtt kezdtük el, amikor a 2010/2011-es tanévben elindítottuk első birkózó sport- osztályunkat a Gyulai István Általános Iskolában. A következő sportosztály 4 év múlva indult újra, majd a 2016/2017-es tanévtől kezdve kétévente indítjuk birkózó sportosztályainkat. Az akadémiai rendszer következő állomását az jelentette, amikor együttműködési megállapodást kötöttünk a „Budapest” Baptista Szakgimnázium, Gimnázium és Sportiskolával, ahol birkózóink az általános iskola befejeztével folytathatják tanulmányaikat. 2015-ben megépült szakosztályunk sportkollégiuma, ezzel minden feltétel adottá vált az akadémiai rendszerünk tökéletes működéséhez.

Alapértékek

  • Tisztesség
  • Szülő, edző, pedagógus és egymás iránti tisztelet, megbecsülés, alázat
  • Becsületesség

Olyan sportolókkal szeretnénk foglalkozni, akik szeretik, tisztelik szüleiket, tanáraikat, edzőiket. Szeretik hazájukat, és mind a sportban, mind a tanulásban megtesznek mindent azért, hogy szüleiknek, edzőiknek és Magyarországnak dicsőséget szerezzenek.

Szakosztályunk a „második családot” próbálja biztosítani birkózóinak. A közösségépítésben fontos szerepet játszanak a hagyományosan minden évben megrendezésre kerülő családi sportnapok és karácsonyi ünnepségek.

Számunkra nem csak az eredmény fontos, hanem az is, hogy jó embereket neveljünk birkózóinkból. Ha nem jönnek az eredmények, akkor együtt sírunk, ha pedig valamelyik birkózónk, vagy a csapatunk eredményesen szerepel, együtt örülünk a sikernek.

Tökéletes körülményekkel várunk minden birkózó gyereket, aki szeretne az ország egyik legsikeresebb szakosztályának tagja lenni. Mi mindannyian egy erős, összetartó család tagjai vagyunk. Ez a család nem más, mint a birkózók családja. Valamennyien hisszük és tudjuk, hogy szakosztályunk tagjai a lehető legjobb technikai feltételek mellett, családias légkörben edzhetnek és készülhetnek a versenyekre.

Ha kitartó, alázatos vagy a sport iránt, szeretsz küzdeni, versenyezni, jelentkezz az alábbi elérhetőségeken:

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • 06-1/283-3946
  • 06-70/940-6022

ESMTK Birkózó Szakosztály

Az ESMTK Birkózó Szakosztály az elszántság, a küzdelem és kitartás színtere, ahol kiváló edzők vezetésével és csapatmunkával támogatjuk birkózóinkat a siker elérésében. Minden egyes nap közösen dolgozunk az egyéni fejlődésért, a csapat győzelmeiért!