Felavattuk sportosztályosainkat

Június 18-án került sor a szeptemberben induló VII. Birkózó- és Fitness Sportosztály tanulóinak avató ünnepségére.

Az ünnepségen a leendő sportosztályos tanulók szülei, az ESMTK Birkózó Szakosztály versenyzői és edzői mellett tiszteletét tette Szabados Ákos polgármester úr, Kovács Eszter alpolgármester úrhölgy, Dr. Hiller István országgyűlési képviselő, Harót János az ESMTK elnöke, valamint a XX. kerület önkormányzati képviselői közül Fekete Katalin és Nagy Lászlóné is.

Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek!

Ritka pillanatnak lehetünk szemtanúi ebben az évben, hiszen elballag ismét egy sportosztályunk. A negyedik S-osztályos gyerekek felső tagozatba lépnek, és egy nappal a családi nap előtt felavatjuk az új birkózó és fitness sportosztályunkat.

Kérem, hogy a ballagó sportosztályosok szülei jelenlétükkel tiszteljék meg a családi napot. Ugyanerre kérem a leendő birkózó és fitness sportosztályos gyerekeket és szüleiket is.

Mindenkit várunk sok szeretettel. Meglepetés vendégünk is lesz, remélem igazi jó hangulatban tudunk eltölteni együtt egy délutánt.

Losonczi Ottó
ESMTK Birkózó Szakosztály elnöke

Losonczi Dávid lett az Év Sportolója Pesterzsébeten

Szakosztályunk világbajnokát választották 2024-ben az Év Sportolójának.

A Magyar Sport Napja alkalmából a Csili Művelődési Központban tartotta díjátadóját Budapest XX. kerület Pesterzsébet Önkormányzata.

Az önkormányzat sport és egészségügyi bizottságának döntése alapján 2024-ben az Év Sportolója és az Év Edzője címet is szakosztályunk tagjai kapták.

90 éves lenne sportcsarnokunk névadója Kruj Iván

Idén április 10-én töltötte volna be 90. életévét a magyar birkózósport egyik felejthetetlen alakja, legendája, a bíróként kilenc olimpiát megjárt Kruj Iván bácsi. A pesterzsébeti birkózók múzsájára emlékezünk!

Ereiben ugyan Fradi vér csörgedezett, de hivatása, szerelme, a birkózás kiteljesedése az ESMTK Birkózó Szakosztályánál valósulhatott meg. Iván bácsi minden ESMTK-s birkózó nagypapája, múzsája volt, és lesz is. A szakosztály sportcsarnoka is az ő nevét viseli.

ESMTK Birkózó Szakosztály

Az ESMTK Birkózó Szakosztály az elszántság, a küzdelem és kitartás színtere, ahol kiváló edzők vezetésével és csapatmunkával támogatjuk birkózóinkat a siker elérésében. Minden egyes nap közösen dolgozunk az egyéni fejlődésért, a csapat győzelmeiért!