Felavattuk sportosztályosainkat

Felavattuk sportosztályosainkat

Június 18-án került sor a szeptemberben induló VII. Birkózó- és Fitness Sportosztály tanulóinak avató ünnepségére.

Az ünnepségen a leendő sportosztályos tanulók szülei, az ESMTK Birkózó Szakosztály versenyzői és edzői mellett tiszteletét tette Szabados Ákos polgármester úr, Kovács Eszter alpolgármester úrhölgy, Dr. Hiller István országgyűlési képviselő, Harót János az ESMTK elnöke, valamint a XX. kerület önkormányzati képviselői közül Fekete Katalin és Nagy Lászlóné is.

A szokásoknak megfelelően az új sportosztály a Gyulai István Általános Iskolában kezdi meg a 2024/2025-ös tanévet, ennek megfelelően az avató ünnepségen megjelent Lernyei Ákos intézményvezető úr, Nyirfáné Fehér Annamária intézményvezető helyettes asszony, Együdné Szegedi Andrea, Kaizinger Ágnes és Weich Renáta sportosztályos tanárnők, valamint a hetedik sportosztály két tanítója, Boros Jolán és Pethőné Plósz Bernadett is.Losonczi Ottó, szakosztályunk elnökének köszöntő beszéde után Szabados Ákos, valamint Harót János köszöntötte a sportosztályosokat, majd látványos bemutatóknak lehettek szemtanúi a megjelent vendégek, amelyeket az ESMTK Fitness Szakosztály versenyzői mutattak be.

A sportosztályosok avatása előtt Kliment Anna Sára és László Mózes, U17-es Európa-bajnoki ezüstérmes birkózónk köszöntötte a gyerekeket, majd elhangzott az eskütétel, melyet László Mózes mondott el.Először a lányok, majd a fiúk avatására került sor, akik egyesével az ESMTK Birkózó-, valamint Fitness Szakosztály zászlajánál megerősítették az esküjüket, és átvették az avató ünnepségre készített érmeket és pólókat.Az ünnepség folytatásaként újabb látványos produkcióknak lehettek szemtanúi a nézők, majd zárásaként az ifjú birkózók és fitness-es lányok mutatták be gyakorlataikat a közönségnek, amelyet vastaps kísért végig.

A leendő sportosztályos tanulókon kívül, szakosztályunk elnöke, Losonczi Ottó, köszöntötte Kaizinger Ágnest, Balogh Ferencet és Julian Xique Gonzalest, akik nagy szerepet vállaltak a sportosztályosok kiválasztásában és eddigi felkészítésében, valamint a jövőben is terelgetik majd a gyerekek útjait. Köszöntötte Boros Jolán és Pethőné Plósz Bernadett tanítókat, leendő osztályfőnököket. 

Az 1. s fitness sportosztály névsora:
Ali Zorka
Antóni Liza Kamilla
Bencsik Hanna Lia
Bogárdi Léna
Csima Nikolett
Gaál Kornélia
Kozma Léna
Onódi Emma Jutka
Papp Hanna Zoé
Szili Ilona Luca
Vallerjanovics Maja

Az 1. s birkózó sportosztály névsora:
Bácsics Tibor
Bozó Patrik
Buziássy Márton
Ferencz Ferdinánd Teo
Fintor László
Fóti Csongor Ádám
Géczi-Benkő Olivér
Hegedűs Balázs
Horváth Sanel
Kiss Zselyke Zsuzsanna
Kliment Dávid László
Nádudvari Máriusz Adrián
Nagy Zoltán László
Rigler Lara Hanna
Sajó Kornél Zsolt
Várpalotai Patrik Ronald
Veress Olivér

Gratulálunk nektek a felvételhez és köszöntünk titeket az ESMTK-birkózócsaládban.

Minden új birkózó- és fitness sportosztályos tanulónak sikerekben és eredményekben gazdag munkát kívánunk!

 

Képgaléria:

ESMTK Birkózó Szakosztály

Az ESMTK Birkózó Szakosztály az elszántság, a küzdelem és kitartás színtere, ahol kiváló edzők vezetésével és csapatmunkával támogatjuk birkózóinkat a siker elérésében. Minden egyes nap közösen dolgozunk az egyéni fejlődésért, a csapat győzelmeiért!