Versenybeszámolók

Losonczi Dávid lecsúszott a dobogóról, ötödik lett az olimpián!

Szakosztályunk világbajnok birkózója, Losonczi Dávid az ötödik helyen zárta a párizsi olimpiát, miután a bronzcsatában az Európa-bajnok, vb-ezüstérmes dán Turpal Bisultanov 2-1-re jobbnak bizonyult nála a csütörtök esti bronzcsatában. Dávid a mérkőzést követően az M4 Sportnak nyilatkozott, amiben megköszönte azt a mérhetetlen szurkolást, szeretet, amit a magyaroktól kapott, majd hozzátette, hogy az ötödik helyért járó több mint 15 millió forint jutalmat jótékony célra fogja felajánlani!

Irány Párizs! Irány az olimpia!

Világbajnok birkózónk, Losonczi Dávid kötöttfogású társaival vasárnap délelőtt 10 óra magasságában a francia főváros felé vette az irányt, ahol augusztus 7-én és remélhetőleg 8-án fog birkózni az olimpiai bajnoki címért! Dáviddal közvetlenül az indulás előtt a Nemzeti Sport Online is készített videós interjút.

ESMTK Birkózó Szakosztály

Az ESMTK Birkózó Szakosztály az elszántság, a küzdelem és kitartás színtere, ahol kiváló edzők vezetésével és csapatmunkával támogatjuk birkózóinkat a siker elérésében. Minden egyes nap közösen dolgozunk az egyéni fejlődésért, a csapat győzelmeiért!