Jogi közlemény

www.esmtkbirkozas.hu weboldal és az ott elhelyezett dokumentumok szerzői jogaival az ESMTK Birkózó Szakosztály rendelkezik.
 
Az internetes rendszer rendeltetésének megfelelően korlátlanul használható, és megengedett a dokumentumok nyomtatása, illetve változatlan formában, teljességükben való sokszorosítása. Minden további felhasználáshoz, nyomdai és elektronikus úton történő sokszorosításhoz, másoláshoz, illetve tároláshoz az ESMTK Birkózó Szakosztály írásos hozzájárulása szükséges. 
 
Az ESMTK Birkózó Szakosztály szerzői jogait az 1999 évi LXXVI. törvény a szerzői jogról alapján gyakorolja. Vitás kérdésekben e jogszabály, illetve az 1959 évi IV. törvény (Polgári Törvénykönyv) az irányadóak.
 
A www.esmtkbirkozas.hu weboldal üzemeltetője, és a weboldal működtetése során gyűjtött adatok kezelője a Charlotte's Web (D and M Consulting, s.r.o). Cégünk tiszteletben tartja a weboldalt felkereső minden természetes személy személyiségi jogait. A weboldalon keresztül gyűjtött adatokat a kért szolgáltatás teljesítéséhez, azaz az ESMTK Birkózó Szakosztállyal összefüggő kapcsolattartás során használjuk fel. Az adatokat rendeltetésszerűen és felelősségteljesen kezeljük.

Adataihoz kizárólag az ESMTK és a szervert üzemeltető, webkarbantartó cég (Charlotte's Web), férhet hozzá. Adatait a személyes adatok védelméről szóló vonatkozó törvények szerint kezeljük. Önnek, mint természetes személynek jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania az általunk Önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat ne használjuk fel. Amennyiben kérdése van az Adatvédelemmel kapcsolatban, lépjen kapcsolatba velünk központi elérhetőségeinken. További információt az Adatvédelmi Tájékoztató dokumentumunkban találhat, melyet itt érhet el!

ESMTK Birkózó Szakosztály

Az ESMTK Birkózó Szakosztály az elszántság, a küzdelem és kitartás színtere, ahol kiváló edzők vezetésével és csapatmunkával támogatjuk birkózóinkat a siker elérésében. Minden egyes nap közösen dolgozunk az egyéni fejlődésért, a csapat győzelmeiért!