ESMTK Hírek - ESMTK Birkózó Szakosztály

2020.01.13. – Erzsébeti éremeső a 2020-as év első versenyén, az Érd-kupán, a Lakatos Gábor-emlékversenyen. A hétvége mérlege: 8 arany-, 5 ezüst- és 6 bronzérem!

Áldott, békés, szeretetben gazdag ünnepeket és előre is boldog új évet kíván az ESMTK Birkózó Szakosztálya minden kedves szülőnek és birkózónak.

2019.12.13. - Az utolsó versenyt követő hétvégén hivatalosan is lezárta szakosztályunk a 2019. évi versenyszezont. A hagyományos karácsonyi díjátadó ünnepségre közel kétszáz vendég és birkózó vett részt. Az ünnepségen bejelentésre került, hogy szakosztályunk zsinórban negyedik alkalommal, összesen ötödször nyerte meg toronymagasan az éves egyesületi rangsort.

2019.12.09. – Dupla csapatbajnokságot tartották az év utolsó birkózóhétvégéjén Pécsett. Szombaton a diákok, vasárnap pedig a serdülők csaptak össze a szabadfogású csapatbajnoki címekért. Szakosztályunk a fiatalabbik korosztályban aranyérmet szerzett!

2019.12.06. – Ezúton szeretnénk felhívni minden kedves szülőt, versenyzőt, hogy az ünnepek közeledtével miként alakulnak az edzések és az egyéb programok időpontjai.