ESMTK Hírek - ESMTK Birkózó Szakosztály

Hagyományainkhoz híven idén is Kiskunlacházán tartottuk meg Szakosztályunk 2 hetes bentlakásos edzőtáborát. A táborban közel 100 birkózó vett részt, valamint ukrán sportolók is segítették felkészülésünket az őszi szezonra.

2018.07.31. - Minden idők talán egyik legeredményesebb utánpótlás birkózójának mondhatja magát Szőke Alex. Kadet világ- és Európa-bajnokunk ugyanis négy egymást követő világversenyen egyaránt dobogóra állhatott, ezúttal a juniorok között első évesként lett ezüstérmes.

 

2018.07.29. - Szakosztályunkat is felkérte a Magyar Birkózó Szövetség, hogy a sportág mellett népszerűsítse a rohamosan közeledő budapesti birkózó-világbajnokságot is, méghozzá azzal, hogy rekordot megdöntve, több százan hidalnak egyszerre a forgalomtól elzárt Szabadság hídon.

2018.07.14. - Szakosztályunk válogatott birkózói közül ketten is érdekeltek voltak a magyar válogatott színeiben a 2018. évi Spanyol Nagydíjon.

Idén is megrendezésre került a hagyományos, jó hangulatú nyári edzőtábor Kiskunlacházán. A táborral kapcsolatos információkat alábbi cikkünkben tesszük közzé.