Hírek - ESMTK Birkózó Szakosztály

2021.05.03. – Szakosztályunk a hazai serdülő Eb-válogató mindkét versenynapján, valamint a zágrábi Croatia Open kadet nemzetközi versenyen is érdekelt volt május első hétvégéjén. A hétvége mérlege: 5 arany-, 3 ezüst- és 6 bronzérem!

2021.04.12. – Szakosztályunk egyik legnagyobb tehetsége, a kadet világ- és Európa-bajnoki bronzérmes Tösmagi Attila megnyerte Porecben az Adria-trófeája elnevezésű junior kötöttfogású nemzetközi versenyt.

2021.04.01. - Több, mint 10 éve nem fordult elő a magyar birkózásban, hogy egy súlycsoport birtokosát megfosszák trónjától.

2021.03.27. – Mint azt már a napokban jeleztük nektek, a koronavírus-járvány jelenlegi nem túl fényes helyzetére való tekintettel felfüggesztjük edzéseinket. Arra kérjük szakosztályunk valamennyi birkózópalántáját, hogy a nehéz helyzet ellenére is igyekezzen otthon formában tartani magát. Ehhez otthon is elvégezhető edzésterveket biztosítunk:

2021.03.24. – Sajnálattal közöljük, hogy a héten elindított szabadtéri edzéseinket a járványügyi helyzetre való tekintettel minden korcsoport számára kénytelenek vagyunk felfüggeszteni.