Hírek - ESMTK Birkózó Szakosztály

2022.01.24. - Birkózó és Fitness Sportosztály indul a Gyulai István Általános Iskolában!

2022.01.21. - Első és második korcsoportos kisiskolás csapatunk is megnyerte az abonyi területi grundbirkózó diákolimpiát.

2022.01.18. – A hagyományos nemzetközi kötött- és szabadfogású meghívásos gála birkózóversennyel rajtolt szakosztályunk számára az újév. A hétvége mérlege: 7 arany-, 3 ezüst- és 6 bronzérem!

Látod, Istenem, milyen esendő vagyok? Ha nagyjából rendben mennek a dolgai, sokszor elfelejtek beszélgetni Veled. Bezzeg, ha fáj, szorít, sajog, ha kényszerít valami ott belül, rögtön kicsúszik a számon, szinte észrevétlenül: Istenem, add, hogy...

A 2021-es év, mint az élet minden más területén, a sportban és azon belül a birkózásban is a koronavírusról szólt. Egy nagyon csonka szezont tudhatunk magunk mögött, sajnos a tervezett versenyeknek csak a töredéke került megrendezésre, így Szakosztályunk sportolóinak esélyük sem volt a korábbi évek kimagasló eredményeit megismételniük, pedig 2021-ben is minden esélyünk megvolt arra, hogy sikertörténetünk tovább folytatódjon. Sajnos 2021-ben sem tűnt el a vírus, továbbra is velünk maradt, így májusig nem tudtak birkózóink hazai versenyeken részt venni.