Családi sportnapot tartottunk Pesterzsébeten

2023.06.19. – Pénteken tartotta az ESMTK birkózószakosztálya hagyományos családi sportnapját.

Közel kétszáz vendéggel újabb jól sikerült családi sportnapot tudhatunk magunk mögött. A nagysikerű rendezvényen szakosztályunk birkózósrácai mellett természetesen a fitneszes lányok is részt vettek, akik növendékeinkhez hasonlóan mind a sportban, mind a tanulásban igencsak sikeres tanévet tudhatnak maguk mögött.

A tiranai U17-es Európa-bajnokságon nagyon szép birkózást bemutató, végül bronzérmet szerző Zsitovoz Petro köszöntését követően jöhettek a hagyományos napi rendi pontok.

Mint azt már az elmúlt években megszokhattuk, a sportnap egy kiadós, teljes testet átmozgató bemelegítéssel kezdődött, amelyet Kaizinger Ágnes és Losonczi Ottó vezényelt a résztvevőknek.

A folytatásban a különböző játékos feladatok, mint például a sorverseny, kötélhúzóverseny és az akadálypályás ugrálóvár vette át a főszerepet, utóbbi óriási sikert aratott a fiatalok körében.

Eközben az udvaron sem volt lazsálás, Szűcs István és Bogárdi Péter gondoskodtak arról, hogy senki se maradjon éhes, finomabbnál finomabb grillételekkel kedveskedtek a jelenlévőknek.

Örömteli szakosztályunk számára, hogy mint minden rendezvényünket, így a családi sportnapunkat is megtisztelte jelenlétével Gyuricza Somodi Klára önkormányzati képviselő, a sportbizottság elnöke, valamint Fekete Katalin és Juhák Tamás képviselők.

Megjelent: 121 alkalommal