Videó: vb-ezüstérmeseinket köszöntöttük

2021.11.21. – Remekül hajráztak szakosztályunk idősebb versenyzői, előbb Szőke Alex szerzett ezüstérmet az oslói felnőtt világbajnokságon, majd Losonczi Dávid lett második helyezett a belgrádi U23-as vébén. Őket ünnepeltük közösen.

A hagyományokhoz híven ezúttal is ünnepélyes körülmények között fogadtuk szakosztályunk büszkeségeit, Szőke Alexet és Losonczi Dávidot.

A felnőtt válogatott erzsébeti tagjai igencsak kitettek magukért az év utolsó szakaszában is. Alex október elején mindössze 21 évesen szerzett vb-ezüstérmet a felnőtt kötöttfogású 97 kilogrammosok versenyében, míg Dávid rá egy hónapra, novemberben ért el hasonló eredményt az U23-as korosztály kötöttfogású 87 kilogrammos súlycsoportjában.

Mint minden világversenyen szerzett érmet, így ezeket is kellőképpen ünnepelte az ESMTK-család. A Kruj Iván Sportcsarnokba megtartott rendezvényünkön ezúttal is tiszteletét tette Pesterzsébet polgármestere, Szabados Ákos, alpolgármestere, Nemes László, a sportbizottság elnöke, Somodi Klára, az ESMTK elnöke, Harót János és Pesterzsébet Önkormányzatának több képviselője is.

Az eseményről készült zenés videó:

Megjelent: 209 alkalommal