Ifi csapatunk Kiskunfélegyházán válogatózott

2021.05.11. – Szakosztályunk is rész vett a kiskunfélegyházi kadet összenépi válogatóversenyen, melyen két súlycsoportban is válogatott versenyzőt ünnepelhettünk. A hétvége mérlege: 2 arany-, 3 bronzérem és 2 ötödik helyezés!

 

Egyhétre a serdülők válogatójára, ezúttal a kadet korosztály csapott össze a címeres mezért. A kiskunfélegyházi sportcsarnokban a három szakágat tekintve közel kétszáz birkózópalánta gyűlt össze. Szakosztályunk nyolc versenyzővel állt rajthoz.

A hölgyek mezőnyében három érmet is sikerült bezsebelnünk, valamint a csapatpontversenyben is dobogós helyen végeztünk. A legfényesebb medált László Nikolett szerezte, akinek igaz, csak egyetlen ellenfele volt, de ellene nagyon magabiztos, villámgyors győzelmet aratott a 46 kilogrammosok között.

Női eredményeink:
46 kg: 1. László Nikolett
57 kg: 3. Tóthszegi Eleonóra
69 kg: 3. Huszár Regina

A fiúknál is született erzsébeti aranyérem, méghozzá a 65 kilogrammos Takács Zsolt révén. Taki a csoportmérkőzései során, valamint az elődöntőben is technikai tusos győzelemmel jutott tovább.A fináléban egyik legnagyobb riválisával, a Honvédos Juhász Benjaminnal nézett farkasszemet. Óriási csatát hozott a mérkőzés, remek védekezésének köszönhetően akciót azonban csak Zsolti tudott csinálni, lentről pörgetéssel szerzett pontokat, így végül 3-1-es győzelmet aratott.

Kötöttfogású eredményeink:
60 kg: 3. Mányik Dávid 
60 kg: 5. Felkai Bendegúz
65 kg: 1. Takács Zsolt
Kiesett: Kovács Olivér (71 kg).

Szabadfogású eredményeink:
51 kg: 5. Bereczki Szabolcs

Gratulálunk mindenkinek!

Megjelent: 205 alkalommal