Így szurkoltunk Szőke Alexnek Pesterzsébeten!

2021.08.04. – Pesterzsébeten, az önkormányzat előtt óriási kivetítünk szurkoltunk együtt ifjú olimpikonunknak, Szőke Alexnek, aki szenzációs teljesítményt ért el Tokióban, ötödik lett a 97 kilogrammosok között.

Szakosztályunk ismét bizonyította, hogy mennyire összetartó közösség, hogy egy nagy család. Kedd délután Pesterzsébet Önkormányzata előtt óriás kivetítőn szurkoltunk együtt 21 éves olimpikon birkózónknak, Szőke Alexnek, aki a tokiói versenye során legyőzte a cseh Omarovot, majd megfárasztotta az orosz Jevlojevet, a vigaszágon feledhetetlen dobással megverte a grúz Meliját, majd a bronzcsatában sajnos kikapott a lengyel Michaliktól.

Arra a bizonyos bronzmérkőzésre a Lőrincz-testvérek elő- és döntő mérkőzéseivel melegítettünk, ami megadta a kezdő löketet mindenkinek, sajnos a lengyel elleni összecsapás azonban nem úgy sikerült, ahogy terveztük.

Tudjuk, könnyű ezt mondani egy elvesztett mérkőzés után, de szomorkodásra semmi oka Szőke Alexnek, még rengeteg lehetősége van, hiszen még csak 21 éves és már most a legnagyobbak között szerepel a neve.

Köszönjük, hogy ilyen sokan kilátogattatok szurkolni Pesterzsébetre!
Szívből gratulálunk, Alex!

KÉPEK HIVATALOS FACEBOOK OLDALUNKON:

Megjelent: 182 alkalommal