Junior válogatottjainkat köszöntöttük

2021.07.08. – Szakosztályunk a dortmundi junior Európa-bajnokságon kiemelkedő teljesítményt nyújtó birkózóit köszöntötte.

Mint arról már korábban tudósítást adtunk, szakosztályunk négy versenyzővel képviseltette magát a németországi Dortmundban megrendezésre kerülő 2021. évi junior Európa-bajnokságon.

A hölgyeknél az 50 kilogrammos serdülő Európa-bajnoki bronzérmes Matyi Vivien lett hetedik, míg a kötöttfogású fiúknál Mohl Richárd szintén hetedik hellyel debütált a 97 kilogrammosok között, Petenykó Viktor pedig nyolcadik lett a 63 kilogrammos súlycsoportban.A szenzációt azonban Tösmagi Attila teljesítménye jelentette, aki a 72 kilogrammosok között négy mérkőzést is megnyerve életében először jutott döntőbe kontinensbajnokságon.

Ludi végül ezüstérmet szerzett, ami gyönyörűen csillogott a nyakában szerdán a birkózócsarnokunkban is, hiszen ünnepélyes keretek között fogadtuk őt és válogatott társait.Rendezvényünket ezúttal is megtisztelte Somodi Klára, a XX. kerület Spotbizottságának elnöke, aki elsők között gratulált a dortmundi Eb-n sikereket elérő versenyzőinknek.

Gratulálunk!

Megjelent: 164 alkalommal