Szerdától megváltoztatjuk edzéseink időpontjait

2020.11.09. - A koronavírus-járvány második hulláma sajnos még keményebben csapott le, mint az első. A Kormány, a mostanra kialakult helyzet miatt újabb szigorítások bevezetését tervezi, ezért november 11-től (szerda) mi is változtatunk az edzésbeosztásunkon.

 Rövidítünk az edzésidőkön, ennek értelmében, akiknek 16:00 órakor kezdődik az edzés, azoknak 17:30-kor véget ér, akiknek 18:00 órakor kezdődött eddig az edzés, azoknak holnaptól 17:30-ra kell járniuk, és 19:00 órakor végeznek.

Sokan lebecsüli a vírust, de én mindenkit óva intek ettől, és kérek mindenkit, tartsuk be a szabályokat, és óvjuk egymást azzal, hogy amennyiben gyermekünk beteg, nem küldjük le edzésre.  Eddig sikerült a vírust kint tartanunk, szeretném, ha ez a jövőben is így maradna. 

Sajnos fiam, Dávid is elkapta a koronavírust, jelenleg karanténban van elkülönítve. Szerencsére a családom többi tagjának negatív lett a PCR tesztje, de természetesen magunk és mások védelme érdekében mindaddig folyamatosan teszteltetjük magunkat, ameddig Dávid tesztje is negatív lesz. 

A koronavírus-járvány nagyon sok mindent ölt meg az elmúlt időszakban, társadalmi és közösségi kapcsolatokat, a közösségi életet.  Kérlek Titeket, mindent tegyünk meg annak érdekében, hogy az ESMTK birkózó közössége ne szenvedjen még nagyobb csapást, mint amekkorát az elmúlt 10 hónapban. 

Természetesen megértjük azokat a szülőket, akik a családtagjaik védelme érdekében, felfüggesztik az edzéseken való részvételt gyermekeik számára. Ez nem jelenti azt, hogy nem kell edzeni, hiszen a vírust nemcsak edzéseken, de az iskolában is el lehet kapni, ezért aki nem jár edzésre, kérem otthon eddzen (szöcske, guggolás, fekvőtámasz és további otthon végezhető gyakorlatok).

Vigyázzatok magatokra és tartsuk be az előírásokat!
Jó egészséget kívánok Nektek és családtagjaitoknak!

Ottóbá

Megjelent: 205 alkalommal