Megtartottuk a III. ESMTK Ovis Fesztivál Szuperdöntőjét!

2020. február 19-én került megrendezésre az ESMTK Birkózó Szakosztály szervezésében a III. Ovis Fesztivál Szuperdöntője.

2019 év végén négy selejtező fordulót rendezett meg Szakosztályunk, melyen 12 pesterzsébeti óvoda több, mint 120 gyermeke vett részt. A legügyesebbek 2020. február 19-én részt vehettek az Ovis Fesztivál Szuperdöntőjén, melyen a nagycsoportos gyerekek a már jól ismert játékos sorverseny során mérhették össze tudásukat. Az eseményen a Pesterzsébeti Baross Német Nemzetiségi Óvoda és Tagóvoda, a Pesterzsébeti Nyitnikék Óvoda, a Pesterzsébeti Gézengúz Óvoda Gyöngyszem Tagóvodája és a Pesterzsébeti Lurkóház Óvoda mérhette össze tudását.

A rendezvényen a nagycsoportos óvodásokon, szülőkön, óvodapedagógusokon kívül megjelent Nemes László alpolgármester, Nemesné Németh Judit Mária önkormányzati képviselő, a Sportbizottság elnöke, Somodi Klára és Fekete Katalin önkormányzati képviselő asszonyok, valamint Lernyei Ákos, a Gyulai István Általános Iskola intézményvezetője, Együdné Szegedi Andrea tanítónő, és a 2020/2021-es tanévben induló birkózó sportosztály leendő tanítói, Boros Jolán és Salga Kristóf.

A sorversenyek előtt Szakosztályunk második birkózó sportosztályos tanulói mutatták be látványos gyakorlataikat a résztvevőknek.

ovis feszt szuperdonto csapat meccs

Az óvodás gyerekek gyorsfutásban, nyusziugrásban, békaugrásban, pók és rákjárásban, kutyafutásban, macijárásban, térdenfutásban, laposkúszásban, valamint grundbirkózásban mérték össze tudásukat, melyek alapján magabiztos fölénnyel a Pesterzsébeti Baross Német Nemzetiségi Óvoda és Tagóvoda bizonyult a legjobbnak. A második helyen a Pesterzsébeti Gézengúz Óvoda Gyöngyszem Tagóvodája, a harmadikon pedig a Pesterzsébeti Lurkóház Óvoda és a Pesterzsébeti Nyitnikék Óvoda végzett. 

Az esemény végén minden gyermek jutalomban részesült, valamint a megjelent óvodák képviselői ajándékokat vehettek át Szakosztályunk elnökétől, Losonczi Ottótól.

Ezúttal is bevontuk a szülőket a sorversenyekbe, így a lelkes anyukák és apukák is megcsillantották a tudásukat különböző ügyességi feladatokban.

A III. Ovis Fesztivál Szuperdöntőjének részt vevő gyerekei:

Pesterzsébeti Baross Német Nemzetiségi Óvoda és Tagóvoda
Csapatvezető:
Balogh Ferenc
Csapattagok:
Suszter Márton, Kovács Sebestyén Zalán, Duffek Áron, Nagy Fruzsina, Balogh Bernadett, Nagy Apor, Stark Dalma, Horváth Benedek, Aleva Levente, Pataki Vivien, Hucker Márton, Simon Zselyke.

ovis feszt szuperdonto balogh ferenc team

Pesterzsébeti Gézengúz Óvoda Gyöngyszem Tagóvoda
Csapatvezető: Mertse Ádám
Csapattagok: Hinkel János, Bagoly Benett, Moga Bella, Del-Giacco Lina, Del-Giacco Mona, Török Ádám, Panics Barnabás.

ovis feszt szuperdonto mertse adam team

Pesterzsébeti Lurkóház Óvoda
Csapatvezető: Kliment László
Csapattagok: Nagy Ákos, Vörös Benett, Tremmel Janka, Huszár Vanda, Pasztusics Máté, Horváth Olivér, Krisztyán Dominik, Sebestyén Dániel, Molnár Hunor, Ramyar Daryan, Szita Roland.

ovis feszt szuperdonto kliment laszlo team

Pesterzsébeti Nyitnikék Óvoda
Csapatvezető: Nagy József
Csapattagok: Baranyi Gábor, Demeter László, Balogh Szabolcs, Gréczi Kristóf, Simon Patrik, Fülöp Csaba, Szertaidisz Nikosz, Oláh Olívia, Tóth Réka, Horváth Rózsa, Tompa Laura, Somogyi Alma.

ovis feszt szuperdonto nagy jozsef team

Köszönjük minden kedves résztvevőnek, hogy megjelenésükkel emelték az esemény színvonalát.

A sportosztályba jelentkező gyerekek szülei részére Szakosztályunk Nyílt Napot tart 2020. március 5-én és március 12-én, 16:00-18:00 óra között a Kruj Iván Sportcsarnok birkózótermében (1202 Budapest, Mártírok útja 205.)

A nyílt napon lehetőségük lesz a szülőknek beszélgetni Szakosztályunk elnökével, Losonczi Ottóval, Szakosztályunk edzőivel és a leendő sportosztály tanítóival.

Sok szeretettel várunk minden kedves jelentkezőt!

ovis feszt szuperdonto csapat dobogoú

Megjelent: 303 alkalommal