Hírek

32 érmet nyertünk múlt hétvégén

32 érmet nyertünk múlt hétvégén

Kiskunfélegyházán, Soltvadkerten és Porec-ben birkóztak szakosztályunk versenyzői május közepén. A hétvége mérlege: 14 arany-, 9 ezüst- és 9 bronzérem!

Pesterzsébeti éremesőt hozott május második hétvégéje. Szakosztályunk ifjú tehetségei két hazai és egy nemzetközi versenyen is érdekeltek voltak.

Szombaton Kiskunfélegyházán, a városi sportcsarnokban rendezték meg az idősebb Besze László-emlékversenyt, amely egyben a 2024. évi Kiskun-kupának felelt meg.

A meghívásos versenyen a pesterzsébeti birkózópalánták is szép számmal képviseltették magukat, akik közül a legtöbben dobogóra is állhattak az eredményhirdetés során.

Aranyérmet végül heten, Ramyar Daryan Krisztián, Molnár Csenge, Olasz Vencel, Gerhauser Vilmos, Zoltai Alex, Balog Hunor és Vadasi Zoltán érdemelt ki Félegyházán, de született még öt-öt ezüst- és bronzérem is.Ennek eredményeképpen szakosztályunk küldöttsége a házigazda Kiskunfélegyházi BSE mögött a második helyen zárt a csapatpontversenyben.

Kiskunfélegyházán elért eredményeink:
Aranyérmeseink: Ramyar Daryan Krisztián, Molnár Csenge, Olasz Vencel, Gerhauser Vilmos, Zoltai Alex, Balog Hunor, Vadasi Zoltán
Ezüstérmeseink: Molnár Tamara, Sebestyén Dániel, Kiss Bulcsú, Erszény Csanád, Kovács Márton.
Bronzérmeseink: Váradi Schüszler Alexander, Bogárdi Barnabás, Molnár Hunor, Zsiga Ádám, Varga Daniella.
Ötödik helyezettünk: Szabó Patrik.
Kiesettjeink: Somogyi Alma, Sima George, Csuka Levente, Csuka Letícia.

Másnap szintén egy meghívásos versenyen szoríthattunk fiataljainkért. Soltvadkerten is szép számmal gyűltek össze a jövő bajnokai, az U8-as korosztálytól egészen az U13-asig rendeztek mérkőzéseket.

A mieink végül Vadkerten is hét aranyéremmel zártak. Csekő-Crecan Augusztin, Molnár Csenge, Nagy Benjámin, Szabó Gyula, Patócs Dániel, Hluskó Ferenc és Varga Dániel is a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel az ünnepélyes eredményhirdetés során, míg három-három ezüst- és bronzérem is jutott csapatunknak.

Soltvadkerten elért eredményeink:
Aranyérmeseink: Csekő-Crecan Augusztin, Molnár Csenge, Nagy Benjámin, Szabó Gyula, Patócs Dániel, Hluskó Ferenc, Varga Dániel.
Ezüstérmeseink: Tímár Patrik, Vincze Zsolt, Bagoly Benett.
Bronzérmeseink: Csider Tamás, Szabó Levente, Farkas William.

ESMTK Birkózó Szakosztály

Az ESMTK Birkózó Szakosztály az elszántság, a küzdelem és kitartás színtere, ahol kiváló edzők vezetésével és csapatmunkával támogatjuk birkózóinkat a siker elérésében. Minden egyes nap közösen dolgozunk az egyéni fejlődésért, a csapat győzelmeiért!