Ezüstérmet nyertünk az U15-ös csapatbajnokságon

2023.11.20. – A második helyen zárta szakosztályunk serdülőcsapata a szigetvári megmérettetést.

November közepén Szigetváron rendezték meg az év utolsó országos versenyeit. Szombaton az U15-ös fiúk kötöttfogásban mérték össze tudásukat. Összesen tizenhét szakosztály volt érintett a városi sportcsarnokban.

Versenyzőink nyolcaddöntővel kezdték a napot, ahol magabiztosan, 40-6-ra múlták felül a Dévaványát, majd jött a negyeddöntő, ahol hasonlóan simán, 30-11-re győzték le a mieink a BVSC-Zugló növendékeit.

A döntőbe jutásért már valamivel szorosabb csata alakult ki, de a Kiskunfélegyházi BSE-t így is sikerült legyőznünk, 25-19-es végeredménnyel kerültünk be a fináléba, ahol a Cegléd várt ránk.

Az aranycsata nem indult jól számunkra, hiszen az első öt mérkőzésből egyetlen egyet tudtunk megnyerni Szuromi László révén. A folytatásban aztán Felkai Balázs, Sánta Levente és Antaly Sándor keze is a magasba lendült, ám az utolsó két mérkőzésen Kertész Dominik és Marcinkovics-Kovács Keve sem bírt ellenfelével, ezzel fordítani tudott a Cegléd és 26-18-ra győzött.

Ezüstérmes U15-ös csapatunk tagjai: Kurdi Dániel, Horváth Botond Örs, Szuromi László, Vinklárik Dominik László, Bagoly Boldizsár, Felkai Balázs Tamás, Sánta Levente, Antaly Sándor, Zalányi Botond, Kalina Balázs, Kertész Dominik Milán, Soltész Patrik, Marcinkovics-Kovács Keve, Balogh Bence Gyula.

Másnap ugyancsak Szigetváron mérkőztek meg egymással a leányok. Szakosztályunk a diákkorúak versenyében volt érdekelt, ám sajnos nem jutott tovább az érdiekkel, esztergomiakkal és diósgyőriekkel kiegészült csoportból.

Diák leánycsapatunk tagjai: Hattinger Julianna, Molnár Tamara Beatrix, Somogyi Alma, Varga Daniella, Csuka Letícia Hanna.

Megjelent: 214 alkalommal