Világbajnoki ezüstérmesünket köszöntöttük | VIDEÓ

2023.10.09. – A hagyományokhoz híven újdonsült világbajnoki ezüstérmesünket, a párizsi olimpiai kvótás Losonczi Dávidot köszöntöttük.

Ismét összegyűlt az ESMTK-család, hiszen a belgrádi olimpiai kvalifikációs világbajnokságot követően is volt mit ünnepelni Pesterzsébeten. A kötöttfogású 87 kilogrammos Losonczi Dávid ugyanis világbajnoki ezüstérmet szerzett a szerb fővárosban megrendezett viadalon, ezzel kvalifikált a 2024-es párizsi olimpiára.

Dávid már hetek óta jól megérdemelt pihenőjét tölti, így jutott idő arra is, hogy az ESMTK-család is megünnepelhesse az ötkarikás kvótát érő szépen csillogó ezüstérmet.

A Kruj Iván Sportcsarnok birkózótermében tartott eseményt Földesi Gyula országgyűlési képviselő, Dr. Hiller István országgyűlési képviselő, Szabados Ákos polgármester és Kovács Eszter alpolgármester úrhölgy is megtisztelte jelenlétével.

A képviselők közül nagy örömünkre elfogadta meghívásunkat Buc Horváth Gabriella, Juhász Lajosné, Tantosné Rostagni Katalin, Sikéné Pfeiffer Éva, Szombathy Dénes Gyula, Nemes László, Csaszny Márton és Nemesné Németh Judit Mária is.

A köszöntésen szintén megjelent a Gyulai István Általános Iskola intézményvezetője, Lernyei Ákos, valamint Moldvay Ildikó gyógytornász, Szűcs István masszőr, Együdné Szegedi Andrea, Weich Renáta, Boros Jolán és Vas Forján Máté is.

 

Megjelent: 254 alkalommal