Változott a Családi Sportnap időpontja!

2022.06.07 - Két év szünet után idén végre ismét megrendezésre kerül az ESMTK Birkózó Szakosztály Családi Sportnapja, melyre minden szülőt és gyereket sok szeretettel vár szakosztályunk!

 

Helyszín: Gyulai István Általános Iskola, Kruj Iván Sportcsarnok

Időpont: 2022. június 16., csütörtök, 16 óra

A „batyus bulira” kérünk mindenkit, hogy lehetőségeihez képest, hozzon magával ételt, italt (sütemény, saláta, savanyúság, kenyér, üdítők stb). Kérjük, hogy szíveskedjetek egyeztetni az SZMK-s szülőkkel, hogy ki, mit tud hozni magával. A grill ételekről Losonczi Ottó elnökúr személyesen gondoskodik.

Továbbá szeretnénk kérni a segítségeteket a csarnokban a sportnapot megelőzően (14 óra 30 perctől) a szőnyegek le, valamint azt követően a szőnyegek felpakolásában.

A Családi Sportnap programja 16 órától egy közös bemelegítéssel és gimnasztikával kezdődik a csarnokban, ezután lehetőség lesz birkózni is. Eközben az udvaron elkezdődik a készülődés a partyra. A sportnap addig tart, ameddig jól érezzük magunkat.

Kérjük, hogy hozzatok magatokkal sportfelszerelést (edzőcipő, kényelmes ruházat), továbbá szeretnénk megkérni a kedves szülőket, hogy akinek lehetősége van, hozza el a grillsütőjét, és segítsen szakosztályunknak az ételek elkészítésében. Kérjük, hogy ezt szíveskedjetek előre jelezni részünkre!Mindenkit szeretettel várunk!

Köszönettel:
ESMTK Birkózó Szakosztály

Megjelent: 147 alkalommal