2017. november 30., csütörtök 09:58

Kruj Iván Birkózó Akadémia

Értékelés:
(2 szavazat)

 

Akadémiánk a birkózás egyik legnagyobb alakjáról, csarnokunk névadójáról, Kruj Iván mesteredzőről kapta a nevét. Iván bácsi 9 olimpián 60 Világ – és 60 Európa-bajnokságon vett részt, a FILA Halhatatlanok Klubjának a tagja.

Céljaink

Olyan birkózó akadémiát álmodtunk, ahol világszínvonalú körülmények között, a legmagasabb szinten képzett hazai és nemzetközi edzők, a sportot szerető és értő pedagógusok, valamint a szülők maximális támogatásával a lehető legjobb felkészítés mellett, a birkózás legmagasabb szintjére emeljük sportolóinkat.

Célunk, hogy birkózóink mind tanulmányaikban, mind a sportban a lehető legjobb eredményt érjék el. Nemcsak a sportolást, hanem a tanulást is kiemelt helyen kezeljük, hiszen egy sportoló életét bármikor beárnyékolhatják sérülések, és ha ennek következtében nem tudja sportpályafutását folytatni, akkor legyen a kezében egy diploma, szaktudás, amit bármikor elő tud venni és hasznosítani tud az élet más területein. Ebben a Gyulai István Általános Iskola és a „Budapest” Baptista Szakgimnázium, Gimnázium és Sportiskola maximálisan együttműködik velünk. 

A sportban fontos az intelligencia, a hit és a tudás, ezért a Kruj Iván Sportakadémia óriási hangsúlyt fektet a tanulásra.

  

Alapértékek

  • Tisztesség
  • Szülő, edző, pedagógus és egymás iránti tisztelet, megbecsülés, alázat
  • Becsületesség

Olyan sportolókkal szeretnénk foglalkozni, akik szeretik, tisztelik szüleiket, tanáraikat, edzőiket. Szeretik hazájukat, és mind a sportban, mind a tanulásban megtesznek mindent azért, hogy szüleiknek, edzőiknek és Magyarországnak dicsőséget szerezzenek.

 

Habár a birkózás egyéni sport, tudnod kell csapatban dolgozni, tisztelned kell edzőpartnereidet, akik segítenek a felkészülésben. Fontos, hogy az ESMTK közösségért és magadért „tudj meghalni, feltámadni és újrakezdeni” mert csak így van esélyed, hogy felérj a csúcsra.

Akadémiai rendszerünk építését 7 éve kezdtük el, amikor a Gyulai István Általános Iskolában, a 2010/2011-es tanévben elindítottuk első birkózó sportosztályunkat. A sportosztály a 2014/2015-ös tanévtől kezdődően kétévenként indul. Az ide járó gyerekek a testnevelés általános tananyaga mellett megismerkednek a birkózás alapjaival, délelőtti órarendjükben pedig szerepelnek a birkózó edzések is. Az általános iskola befejezése után sportolóinknak egy együttműködési megállapodás keretében lehetőségük van középiskolai tanulmányaikat a „Budapest” Baptista Szakgimnázium, Gimnázium és Sportiskolában folytatni. 2015-től sportkollégium is a sportolók rendelkezésére áll, így minden feltétel adottá vált az akadémia tökéletes működéséhez. Szakosztályunk filozófiája különbözik más egyesületek felfogásától. A sikereket mi csapatként próbáljuk elérni. Nagyon fontos számunkra a közösségformálás, és hogy sportolóink érezzék, tartoznak valahova.

Szakosztályunk a „második családot” próbálja biztosítani birkózóinak. A közösségépítésben fontos szerepet játszanak a hagyományosan minden évben megrendezésre kerülő családi sportnapok és karácsonyi ünnepségek.

Számunkra nem csak az eredmény fontos, hanem az is, hogy jó embereket neveljünk birkózóinkból. Ha nem jönnek az eredmények, akkor együtt sírunk, ha pedig valamelyik birkózónk, vagy a csapatunk eredményesen szerepel, együtt örülünk a sikernek.

Tökéletes körülményekkel várunk minden birkózó gyereket, aki szeretne az ország egyik legsikeresebb szakosztályának tagja lenni. Mi mindannyian egy erős, összetartó család tagjai vagyunk. Ez a család nem más, mint a birkózók családja. Valamennyien hisszük és tudjuk, hogy szakosztályunk tagjai a lehető legjobb technikai feltételek mellett, családias légkörben edzhetnek és készülhetnek a versenyekre.

Ha kitartó, alázatos vagy a sport iránt, szeretsz küzdeni, versenyezni, jelentkezz az alábbi elérhetőségeken:

  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • 06-1/283-3946
  • 06-70/940-6022

Részletes tájékoztatónkat a képre az alábbi Melléklet részben tölthetik le és tekinthetik meg. 

Megjelent: 8109 alkalommal
Tovább a kategóriában: « SZMK Sportosztály - 2018/2019 »