Újra Családi Sportnapot tartottunk!

2022.06.17. – Kétéves kényszerszünet után ismét megtartottuk hagyományos Családi Sportnapunkat a Kruj Iván Sportcsarnokban.

Június 16-án ismét együtt volt a nagy ESMTK birkózócsalád! A sportnapon több, mint százan vettünk részt múlt csütörtökön. Szakosztályunk oszlopos tagjaitól kezdve egészen a szeptemberben induló, VI. sportosztályos tagokig mindenki megtisztelte jelenlétével ezt a jeles napot.

A rendezvényen természetesen a birkózósrácok mellett a fitneszes lányok is részt vettek, akik növendékeinkhez hasonlóan mind a sportban, mind a tanulásban igencsak sikeres félévet tudhatnak maguk mögött.

A sportnak a szokásoknak megfelelően egy Losonczi Ottó által vezényelt kiadós bemelegítéssel kezdődött, majd játékos sorversenyeken tehette mindenki próbára tudását, de a sportcsarnok mögött felállított akadálypályás ugrálóvár is nagy sikert aratott a fiatalok körében.

Természetesen eközben az udvaron sem állt meg az élet, Szűcs István és Bogárdi Péter grillételekkel gondoskodott arról, hogy mindenki jól lakjon.

A rendezvényre kicsit megkésve, de egy igazi sztárvendég is érkezett, László Mózes éppen ekkor tért haza Bukarestből, az U17-es Európa-bajnokságról, ahol fantasztikus ezüstérmet szerzett Magyarországnak és az ESMTK birkózószakosztálynak. Szólt is a vastaps Mózinak, akit együtt köszöntött az ESMTK-család.

Reméljük, hogy mindenki jól érezte magát, és jövőre hasonlóan sikeresen és élményekben gazdagon tudunk egy újabb délutánt eltölteni!

Megjelent: 153 alkalommal