Kezdőlap Hírek Értékelések, beszámolók Junior kf. rangsorverseny 2014.02.08 Kaposvár
2017.december11.hétfő

Junior kf. rangsorverseny 2014.02.08 Kaposvár

ESMTK birkózói harcba szálltak a válogatottságért

Egyesületünk 4 fővel képviseltette magát a Kaposváron megrendezett, az év első junior kötöttfogású rangsorversenyén. A verseny 79 induló részvételével zajlott.

 

Fék Szabolcs a 74 kg 3. helyezettje

Mertse Ádám (96kg) első mérkőzésen Almási Ferenctől 0-4 pontozásos vereséget szenvedett.  A következő fordulóban Almási kikapott Török Zsolttól így Ádám kiesett.

Szarka Bertalan (84kg) idén első éves junior korú versenyző, aki főleg tapasztalat szerzés céljából érkezett a versenyre. Sajnos első mérkőzésén tussal kikapott Koperdák Miklóstól. Mivel a következő fordulóban Korpedák kikapott így Bertalan is búcsúzott a versenytől.

74 kg-ban Lakatos Attila és Fék Szabolcs képviselte egyesületünket. Lakatos Attila első mérkőzését meggyőző fölénnyel a csepeli Rizmayer ellen már az első menetben technikai fölénnyel tudott nyerni. Második mérkőzését szoros csatában, de elvesztette a kaposvári Horváth Barnabás ellen (6-6), a következő körben a kaposvári birkózó kikapott így Attila búcsúzott a versenytől.

Fék Szabolcs, első mérkőzésén a későbbi győztestől Szabó Dánieltől pontozásos vereséget szenvedett. A vigaszági mérkőzéseken Szabolcs a kaposvári Farkas Andrást tussal verte, majd a bronz csatában a szlovák származású Horváth Denist verte pontozással. Szabolcs hozta a kötelezőket és a harmadik helyen végzett, ezzel reményben tartja a hőn áhított válogatottsági reményeit. Gratulálunk neki!

Kísérő edző: Kányási Sándor

ESMTK Hírlevél