Kezdőlap Hírek Értékelések, beszámolók
2017.november25.szombat

Ismét egy mozgalmas hétvégét tudhatunk magunk mögött

2017.11.20. - Egy-egy egyéni és csapat országos bajnokságon, valamint egy meghívásos gyermek versenyen is részt vett szakosztályunk az elmúlt hétvégén. Összesen negyvenhárom fiatal birkózónk küzdött szombaton és vasárnap a jobbnál jobb eredményért. Mérlegünk: 15 arany-, 6 ezüst- és 6 bronzérem, valamint egy csapatbajnoki második helyezés! 

 

 

Bővebben: Ismét egy mozgalmas hétvégét tudhatunk magunk mögött

Diák és junior országos bajnokságokon diadalmaskodtunk

2017.11.13. - A november 11-12-ei hétvége ismét az országos bajnokságokról szólt, ezúttal azonban egyéniben mérkőztek meg versenyzőink. A diák II-esek Dorogon, a juniorok pedig a fővárosban csaptak össze a szabadfogású országos bajnoki címekért. Mérlegünk: 5 arany-, 3 ezüst- és 5 bronzérem!

 

 

Bővebben: Diák és junior országos bajnokságokon diadalmaskodtunk

Erzsébeti éremeső a kecskeméti Balla József Emlékversenyen

2017.11.08. - Az elmúlt hétvégén nem csak felnőtt korosztályban, az extraligában voltunk érdekeltek, hanem a legfiatalabbaknál, a kecskeméti Balla József Emlékversenyre is meghívást kaptunk. A versenyen elért mérlegünk: 9 arany-, 9 ezüst- és 8 bronzérem!

 

 

Bővebben: Erzsébeti éremeső a kecskeméti Balla József Emlékversenyen

Bearanyoztuk az évet, megnyertük az extraliga csapatbajnokságot!

2017.11.06. - Óriási küzdelmek során, végül meggyőző fölénnyel megnyerte szakosztályunk a 2017. évi felnőtt extraliga csapatbajnokságot Kiskunfélegyházán. Birkózóink esélyt sem adtak ellenfeleiknek, mind az öt mérkőzést megnyerték a visszavágó folyamán!

 

 

Bővebben: Bearanyoztuk az évet, megnyertük az extraliga csapatbajnokságot!

Hazai környezetben rendeztünk országos bajnokságot

2017.10.30. - Ami a versenyeket illeti, a Kruj Iván Sportcsarnokban zártuk az idei októbert, hiszen a kadet kötöttfogású országos bajnokságot szakosztályunk rendezte meg Pesterzsébeten. A viadalon 33 egyesület, 99 birkózója próbált szerencsét, a mieink három bajnoki címet is itthon tartottak. A hétvége mérlege: 3 arany-, 2 ezüst- és 2 bronzérem!

 

 

Bővebben: Hazai környezetben rendeztünk országos bajnokságot

ESMTK Hírlevél