ESMTK Családi Sportnap 2017

Kedves Szülők, Birkózók, Fitneszes lányok!

 

Mint már korábban értesültetek róla, 2017. június 16-án, pénteken, 17:00 órai kezdettel megrendezésre kerül az ESMTK Birkózó Szakosztály Családi Sportnapja, melyre minden szülőt és gyereket sok szeretettel várunk.

Mind a fitneszes lányok, mind a birkózó fiúk sikeres félévet tudhatnak maguk mögött, a sportban és a tanulásban is egyaránt szép eredményeket értek el.

Biztosan sokan vannak köztetek olyanok, akik nem szívesen vesznek részt egy ilyen családi sportnapon, tartva attól, hogy nem lesznek elég ügyesek. Ez a sportnap nemcsak az ügyességről, hanem a közösségépítésről is szól, arról, hogy együtt töltsünk el egy délutánt, bolondozzunk a gyerekekkel és jól érezzük magunkat.

Mivel a tavalyi évben elmaradt a családi sportnap, idén pedig nehéz féléven vagyunk túl, nagyon készülök a péntekre, így kérlek Benneteket, gyertek el és hozzátok el a nagymamát, nagypapát és a testvéreket is.

A sütéshez való grill ételeket én készítem el, a többi dologgal kapcsolatban kérlek, vegyétek fel a kapcsolatot az SZMK szülőkkel.

Program:

15:30          Birkózó szőnyegek lerakása, melyhez kérjük a segítségeteket

17:00          Találkozó

                  Bemelegítés, kocogás

                  Zenés fitnesz, aerobik

                  Szülők, gyerekek birkózása

                  Szülők, fitneszes lányok közös tornázása

Ezt követően az udvaron megkezdődik a hússütés, lehetőségetek lesz különböző játékokra, ping-pongozni, tollasozni, focizni, szórakozni, ameddig jól érezzük magunkat.

A grillezéshez két grillsütőre és két emberre, aki segít sütni még szükségünk lenne, ezért kérem, aki el tudja vállalni, jelentkezzen.

Kérlek Titeket, hogy a családi sportnap utáni elpakolásban is szíveskedjetek segédkezni.

Mindenkit szeretettel várok!

 

Ottóbá

Megjelent: 109 alkalommal