Áldott, békés ünnepeket kíván az ESMTK-birkózócsalád!

2022.12.24. – Ismét egy hosszú, igencsak kemény évet tudhat maga mögött szakosztályunk, de a nehéz feladatokkal ezúttal is sikerült megbirkóznunk.

Versenyzőink 2022-ben 79 versenyen képviselték az ESMTK-t, ezeken a megmérettetéseken összesen 704 érmet gyűjtöttek, ebből 8 darabot világversenyről! Fantasztikus év volt!

Az alábbiakban szakosztályelnökünk, Losonczi Ottó üzen az ESMTK-család tagjainak:

Kedves Szülők!

Ezúton is szeretném megköszönni minden azt a rengeteg segítséget, támogatást, amit már hosszú esztendők óta évről évre önzetlenül tesznek a pesterzsébeti birkózásért! Külön köszönet jár azoknak, akik szülői kötelezettségeiken túlmenően segítették munkánkat, hogy továbbra is sikeres legyen.

Kedves Gyerekek!

Elérkezett az év egyik, ha nem a legszebb ünnepe, a karácsony, Jézus születésének évfordulója. Ennek az ünnepnek nem az ajándékokról, hanem a szeretetről kell szólnia. A szeretet az, ami nem kerül semmibe, a legkönnyebben adható és nem kér cserébe semmit.

Legyetek sokat együtt a családotokkal, szeretteitekkel, beszélgessetek, próbáljátok mindazt az időt bepótolni, amit évközben elvesztettetek.

Mindenkinek áldott, békés, szeretetben gazdag ünnepeket kívánok és a jó Isten áldása legyen szent karácsony ünnepén mindannyiunkon!

Ottó bá’

Megjelent: 153 alkalommal