Egyhíján húsz érmet nyertünk Kiskunfélegyházán

2021.06.14. – Szakosztályunk ifjú birkózópalántái is részt vettek a 2021. évi Kiskun-kupán, melyen összesen öt korosztályban zajlottak a küzdelmek. A hétvége mérlege: 13 arany-, 4 ezüst- és 2 bronzérem!

Június 12-én, szombaton a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnok adott otthont az idősebb Becze László emlékére megrendezett meghívásos utánpótlásversenynek.

Szakosztályunk 5 korosztályban összesen 22 versenyzővel próbált szerencsét. Fiataljaink jó formában birkóztak a versenyen, amit az érmek száma is tükröz, hiszen 19 birkózónk is dobogóra állhatott a megmérettetés során.

A 19-ből ráadásul 13 aranyérem lett, amiből a legtöbbet gyermek birkózóink szerezték, de a diák korosztályokban, valamint a serdülők és az ifik között is lett első helyezésünk.

Küldöttségünk az egyéni eredményeinknek köszönhetően az összesített csapatpontversenyben a házigazda Kiskunfélegyháza után a második helyen zárt.

Gyermek eredményeink:
Aranyérmesek: Horváth Olivér, Horváth Lóránt, Olasz Vencel, Kispál Albu Iván, Soltész Attila, Zatrok Pierre, Gaál Martin, Rékasi Márkó.
Ezüstérmesek: Kispál Igor, Szabó Patrik.

Diák II-es eredményeink:
31 kg: 3. Kurdi Dániel
36 kg: 2. Erszény Csanád
42 kg: 1. Felkai Balázs
42 kg: 3. Zoltai Alex

Diák I-es eredményeink:
63 kg: 1. Kertész Dominik
76 kg: 1. Soltész Patrik
Kiesett: Bagoly Boldizsár (38 kg), Sánta Levente (38 kg).

Serdülő eredményeink:
45 kg: 1. Olasz Bende
62 kg: 2. Felkai Bendegúz

Kadet eredményeink:
53 kg: 5. Bereczki Jutas
57 kg: 1. Tótszegi Eleonóra

Gratulálunk mindenkinek!

Megjelent: 266 alkalommal