Négy erzsébeti a hazai U23-as világbajnokságon

2019.10.23. – Október 28-án, hétfőn kezdetét veszi a 2019. évi U23-as birkózó-világbajnokság Budapesten, a Ludovika Arénában, melyen négy ESMTK-s birkózó is érdekelt lesz.

A verseny nyitónapján két szabadfogású tehetségünk, Halidov Gamzatgadzsi és Asarin Roman is harcba száll a világbajnoki dobogóért. Halidov az 57, Asarin a 65 kilogrammosok között lesz érdekelt. Mindketten igencsak jó eséllyel állnak rajthoz Budapesten.

Másnap, a keddi versenynapon is lesz erzsébeti érdekeltség, a 2017-es, szombathelyi U23-as Európa-bajnokság ezüstérmese, Tóth Bendegúz ötlheti magára a magyar címeres mezt.

Végezetül a kötöttfogású csapat egyik legeredményesebb versenyzőjéért, a kadet világ- és Európa-bajnok, junior Európa-bajnok Szőke Alexért szoríthatunk a világbajnokságon. Alex a 97 kilogrammosok között szombattól lesz érdekelt.

A budapesti U23-as birkózó-világbajnokság selejtezői hétfőtől szombatig mindennap 10 óra 30 perctől, a helyosztói pedig keddtől vasárnapig 18 órától kezdődnek a Ludovika Arénában!
A belépés mindenki számára ingyenes!

Megjelent: 1047 alkalommal