Kéthetes edzőtáborral kezdjük a felkészülést az őszi szezonra

2019.07.29. – A hagyományokhoz híven idén is Kiskunlacházán rendezzük meg a nyári edzőtábort, ami felkészülést nyújt szakosztályunk fiataljainak az őszi versenyekre.

Július 28-án, vasárnap igencsak viharos időjárás közepette vette kezdetét a kéthetes edzőtáborunk megnyitója, melyen szakosztályunk elnöke, Losonczi Ottó a hagyományok szerint zászlófelvonással jelképezte a tábor rajtját.

A felsorakozott közel száz versenyző és a teljes edzői stáb vastapssal köszöntette a közelmúltban világversenyeken érmeket szerző birkózóinkat. Matyi Vivien az Ifjúsági Európai Olimpiai Fesztiválon, Bakuban szerzett fantasztikus bronzérmet, míg Takács Zsolt a serdülő Európa-bajnokságon lett harmadik Krakkóban.

Az eredményes versenyzőknek szakosztályunk vezetősége mellett a XX. kerületi önkormányzati képviselő, a sportbizottság elnöke, Somodi Klára, valamint a Magyar Birkózó Szövetség elnökségi tagja, a korábbi világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes birkózó, Berzicza Tamás is gratulált.

Az augusztus 11-ig tartó edzőtáborba a határon túlról is érkeztek magyar sportolók. Versenyzőink ezúttal húsz tehetséges beregszászi versenyzővel készülhetnek, hogy szeptembertől ismét jobbnál jobb eredményeket érjenek el a hazai és nemzetközi viadalokon egyaránt.

Sérülésmentes felkészülést, jó munkát kívánunk a fiataloknak!
Hajrá, ESMTK!

Megjelent: 734 alkalommal