Losonczi Ottó levele Kruj Iván bácsival kapcsolatosan

Kedves ESMTK Birkózók, Szülők, Szurkolók! Örömmel tájékoztatlak Titeket, hogy Kruj Iván jól van, hétfőn kikerült a kórházból. Ivánt a Normafa Idősek Otthonába vittem át, ahol vasárnap fiaimmal, Ottóval és Dáviddal berendeztük neki a szobáját.

A lakásából nagyon sok, számára kedves tárgyat vittünk át új otthonába, hogy minél komfortosabban érezze magát. Iván bácsi az otthonban a 4. emelet 438-as szobában van. Eddig a világ birkózói hevertek  a lábai előtt, most ugyanez mondható el Budapestről, hiszen a szobájából a főváros teljes panorámája látható.

Az otthonban 24 órás orvosi felügyelet, valamint a napi 4x étkezés, gyógytornász és masszőr is van. De talán ami ennél is sokkal fontosabb, hogy az otthonban van kivel beszélgetnie és ismét fontosnak érzi magát, hiszen vele egykorú emberekkel van együtt. Az otthonban rajta kívül van még egy birkózó múlttal rendelkező ember is, akit régről ismer Iván, illetve Kuller József, a Normafa Idősek Otthonának alapítója és tulajdonosa, aki a Magyar Birkózó Szövetség főtitkára volt, nagyon sokat segített azzal, hogy biztosította Iván számára ezt a lehetőséget.

Tegnap este voltam fent Ivánnál, és nagy öröm volt számomra azt látni, hogy ismét jó kedélyű, rengeteget nevettünk,  viccelődtünk, és ismét vannak céljai. Biztos vagyok benne, hogy néhány hónapon belül Iván meghatározó személyiség lesz az otthonban is, mint ahogy egykor, a nemzetközi birkózásban is.

Köszönöm mindenkinek, aki kicsit is gondolt Ivánra, valamint szurkolt, hogy meggyógyuljon. Külön köszönöm azoknak a segítséget, akik vették a fáradtságot és meglátogatták őt a kórházban. Sajnos ez nem a családja volt.

Külön köszönöm Sike Andrásnak és Tekes Tibornak, egykori tanítványainak, hogy velem együtt Iván segítségére siettek, és közösen megoldottuk ezt a nem mindennapi problémát.

Iván természetesen ide is nagyon várja a látogatókat. A Normafa Idősek Otthona a 1121 Budapest, Normafa út 50. szám alatt található. A látogatóknak a recepción minden esetben be kell jelentkezni, jelezni, hogy kihez érkeztek, valamint távozáskor szintén szólni kell.

Köszönöm mindenkinek a támogatását!

Üdvözlettel:
Losonczi Ottó
ESMTK Birkózó Szakosztály Elnöke

Megjelent: 1417 alkalommal