Kezdőlap Hírek Archív ESMTK hírek Diák kf. csapatbajnokság, ESMTK - 2012.09.15.
2017.november24.péntek

Diák kf. csapatbajnokság, ESMTK - 2012.09.15.

A szezon első versenye, a diák kötöttfogású csapatbajnokság szakosztályunk megrendezésében, 16 csapat részvételével zajlott. Csapatunk nagyon jól szerepelt az egész verseny alatt, simán meneteltünk a négyes döntőbe, ahol a nagy riválisunkkal, Doroggal birkóztunk az elsőségért, de most alul maradtunk velük szemben, egy meccsen múlott a győzelem. Csapatunk a kiváló második helyen végzett, amire nagyon büszkék vagyunk.

alt

Csapattagok: Tösmagi Attila (29 kg), Nagy Róbert (32 kg), Pühra Zoltán (35 kg), Varga Raul (38 kg), Kreisz Ádám (38 kg), Molnár Botond (38 kg), Kóczé Károly (42 kg), Losonczi Dávid (46 kg), Bak Gergely (50 kg), Szőke Alex (54 kg), Mohl Richárd (54 kg), Molnár Tamás (58 kg), Lővey Levente (63 kg), Szilágyi Erik (63 kg).

 

alt

Végeredmény:

1. Dorog NC
2. ESMTK
3. CSEPELI BC
4. Univer-KTE
5. Ceglédi VSE
6. Orosházi Spartacus
7. Vasas SC
8. KASI
9. Túrkeve
10. Dunaferr
11. Érdi Spartacus.
12. Ferencvárosi TC
13. Törökszentmiklós
14. Sziget SC
15. Nagyszénás
16. Tatabánya

További képek megtekinthetők

 

Sikeres és eredményes

Sikeres és eredményes - ESMTK Birkózó SzakosztályVitathatatlan, hogy mióta szakosztályunk újjászerveződött, csak fölfelé menetel birkózó csapatunk a regionális és országos rangsorban. 2012-ben 537 db érmet vehettek át sportolóink különféle versenyeken, melyekből 228 db aranyérem, 155 db ezüstérem és 154 db bronzérem született. Elmondható, hogy már nincs birkózó verseny az ESMTK nélkül és az elmúlt év óta nemzetközi szőnyegen is képviseltetjük magunkat úgy az ESMTK, mint a Magyar Birkózó Válogatott színeiben egyaránt!

Kinek ajánlott a birkózás?

Kinek ajánlott a birkózás? - ESMTK Birkózó SzakosztályMa már büszkén mondhatjuk, valamennyi kategóriában tudunk versenyzőket állítani, hiszen az ESMTK az ország egyik legdinamikusabban fejlődő birkózó szakosztályával rendelkezik. Tehát óvodás kortól egészen senior korosztályig, lányok-fiúk, nők-férfiak is birkózhatnak! A lehetőséget minden hozzánk fordulónak biztosítjuk, magas szakmai színvonalon készítjük fel versenyzőinket. Amit azonban cserébe kérünk: elszántság, kitartás és maximális odafigyelés! Közös erőfeszítés - Garantált siker!

ESMTK Hírlevél